iş ayakkabısı kışlık No Further a Mystery

Wiki Article

Konforlu ve şık bir kışlık iş ayakkabısı arayışındaysanız Mekap Loder 072 S1 Rolaks Çelik Burunlu İş Botu'na mutlaka göz atmalısınız. EN ISO 20345: 2011 standartlarını taşıyan bot, soğUnited kingdom havalarda konforlu bir kullanım sunar. Loder tabanı kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan baskılı deri saya ve iç tabanlığı sayesinde ayakların kuru kalmasını sağlar.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa standardına uygun çelik parmak kapağı, 200 jul darbeye kadar koruma sağlar.

İş güvenlik ayakkabıları, kişisel koruyucu ekipmanlarla ilgili Avrupa direktiflerinin gerekliliklerini karşılamalıdır.

İş Ayakkabısı S1 Commonı: Bu sertifika SB sertifikasına artı olarak kuru ortamlarda kullanıma uygun olduğu, kapalı arka kısım (topuk), anti statik, enerji emici topuk, hidrokarbonlara dayanım kullanıma uygun olduğunu belirtir.

Patlayıcı madde fabrikalarında benzin veya diğer kolay tutuşabilecek hidrokarbonlar taşıyan tankların temizlenmesinde çalışanlar, kıvılcım çıkarmayan ve aynı zamanda metal çivisi olmayan ayakkabıları kullanmalıdırlar.

Ayakkabılarda steel tamamen izole edilmediği takdirde kullanılmamalıdır. Statik elektrik oluşan yerlerde güvenlik ayakkabısı elektriği iletebilecek tipli kauçuk tabanlı olmalıdır.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için korumaya ihtiyacınız var, perforasyona ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S3 güvenlik ayakkabısı gerekir

Weblog Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip iş ayakkabısı tabanlık olduğunu gösterir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety çelik burunlu iş ayakkabısı etiketiyle iş ayakkabısı bot paylaşabilirsiniz.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Aynı zamanda bu hafif yapı, ayakkabıyı daha konforlu hale getirerek, kullanıcıların hareket kabiliyetini artworkırır. Ayaklarınızı koruma altına alan bu hafif yapı, steel ayakkabılara kıyasla daha rahat bir kullanım sunar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Bu model, sadece çalışanların korunmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda konfor ve ergonomiyi ön planda tutarak uzun çalışma saatlerinde bile ayak sağlığını ve rahatlığını korur.

The source you are looking for might need been eradicated, had its title improved, or is quickly unavailable.

Report this wiki page